Средно училище "Никола Войводов" - Враца
Училището близо до вас!

Дипломиране

На тържествена церемония, която се състоя в двора на къщата музей на Никола Войводов, бяха връчени дипломите за средно образование на зрелостниците от Випуск 2019 на СУ „Никола Войводов”.

Всички, 26 момичета и момчета от средното училище в жк „Дъбника”, издържаха успешно държавните зрелостни изпити и от днес вече няма да се наричат ученици, а граждани.

С началото на тържествената церемония дойде и началото на проливен дъжд, който се изсипа над Враца. Дъждът не изплаши никого от присъстващите родители, учители, приятели и дипломанти, защото всички си припомниха народното поверие, че ако вали в ден, който е важен за вас, е на късмет.

Водещите на тържествената церемония осмокласнички, пожелаха на зрелостниците да бъдат горди и достойни хора.

С голямо вълнение, директорът на СУ „Никола Войводов”- Снежанка Каменова, се обърна към „своите” момичета и момчета и им даде последни съвети- да бъдат целеустремени, достойни и отговорни граждани на своята страна.

В  обръщение от името на дипломантите, Мария от бившия 12а, благодари на своите учители и обеща, че всички те ще се стремят да бъдат добри хора, да взимат правилните решения, да не губят вярата в себе си.

Тържествената церемония продължи с връчването на почетни грамоти за отличен успех и отлично представяне на ДЗИ.

Под дъжда, заедно със своите бивши ученици застанаха директорът- Снежанка Каменова и класният ръководител- Рени Георгиева, които връчиха дипломите за средно образование и първи поздравиха завършващите.

В края на празника към дъждовното небе полетяха 26 балона, които издигнаха избраните от всеки дипломант за водещи в житейския път послания.   

Дипломиране - Изображение 1Дипломиране - Изображение 2Дипломиране - Изображение 3Дипломиране - Изображение 4Дипломиране - Изображение 5Дипломиране - Изображение 6