Средно училище "Никола Войводов" - Враца
Училището близо до вас!

Изява на учениците Аз познавам Ботев

     Учениците от 6 б клас на СУ „Никола Войводов”, заедно със своя класен ръководител -Албена Георгиева и преподавателя си по история - Росица Каменова, участваха в инициативата на Регионална библиотека  "Христо Ботев" - образователна игра "Аз познавам Ботев".

    Шестокласниците бяха истински заинтригувани от играта, която им помогна да осъзнаят колко важен и интересен предмет е историята. Те се впечатлиха от дигиталното тефтерче на Христо  Ботев, което им бе представено по време на образователната игра и се запознаха с малко известни факти от живота на поета- революционер.

     За награда всяко дете получи картичка с лика на Ботев и само постави печата с подписа му.

     На финала всички бяха приятно изненадани от подаръка за СУ „Никола Войводов”  - едно малко бижу - флашка с дигиталното тефтерче на Ботев и мини книжка със стиховете му на български и английски език.

     Учениците и учителите от средното училище в „Дъбника” се надяват, че полезните инициативи на Регионална библиотека „Христо Ботев” ще продължат да ги радват и с нетърпение очакват да се включат в следващата.

Изява на учениците Аз познавам Ботев - Изображение 1Изява на учениците Аз познавам Ботев - Изображение 2Изява на учениците Аз познавам Ботев - Изображение 3Изява на учениците Аз познавам Ботев - Изображение 4Изява на учениците Аз познавам Ботев - Изображение 5Изява на учениците Аз познавам Ботев - Изображение 6