Средно училище "Никола Войводов" - Враца
Училището близо до вас!

Средно училище „Никола Войводов“ – пример за успешно сътрудничество

Средно училище „Никола Войводов“ – пример за успешно сътрудничество

 По повод Деня на отворените врати в Средно училище „Никола Войводов“, който се проведе на 23 март, ученици, родители и учители изразиха всеобщо удовлетворение от съвместната дейност. Особено впечатление направиха топлото посрещане, организацията и ресурсите, с които разполага училището.

 Ученици от началните училища „Иван Вазов“, „Иванчо Младенов“ и „Софроний Врачански“ останаха с усещане за уют и комфорт сред света на науките в STEM центъра – Дигитални създатели – науки на бъдещето, но и се убедиха във възможностите за учене и развиване, които училище „Никола Войводов“ предлага – изключително модерно, съвременно и иновативно място с традиции и бъдеще в образованието.

 Инициативата е предшественик на поредица от събития, свързани с наближаващия патронен празник на училището, превръщайки се в заявка за събития с висока стойност не само за училището, но и за града.

 Успехът за това се дължи не само на ръководството, учителите и учениците на СУ“Никола Войводов“, но и на всички, отзовали се и станали част от училищния живот, като особено отзивчиви се оказаха учениците и учителите на „Иван Вазов“, „Иванчо Младенов“ и „Софроний Врачански“, както и на детските градини в квартала. Денят на отворените врати е възможност за съвместна дейност между образователните институции и е доказателство за положителния си ефект върху всяка от участващите страни.

 Средно училище “Никола Войводов“ остава отворено за още сътрудничество, осигуряващо по-добро и ефективно съвременно образование за децата на Враца.

                               

Актуални новини
Европейския ден на езиците - СУ Никола Войводов - Враца

Европейския ден на езиците

Днес, 26.09.2023 г., учители по английски език, заедно с ученици от СУ „Никола Войводов”
Ден на Независимостта на България - СУ Никола Войводов - Враца

Ден на Независимостта на България

Ученици от VIII и III класове, заедно със свои учители,  участваха в тържеството по случай
Проект Образование за утрешния ден 2023 - СУ Никола Войводов - Враца

Проект Образование за утрешния ден 2023

През  учебната 2023 завърши обучението на две групи: "Дигитални създатели и разработка на игри" и "Знам