Средно училище "Никола Войводов" - Враца
Училището близо до вас!

СУ „Никола Войводов“ изпрати випуск 2023

СУ „Никола Войводов“ изпрати випуск 2023

 Емоционално, тържествено, носталгично - такова бе настроението на днешното тържествено изпращане на випуск 2023 в СУ „Никола Войводов“.

 Зрелостниците се събраха за своя последен час на класа, за да се сбогуват с учителите си.

 Освен учениците и учителите, развълнувани бяха и родителите на дванайсетокласниците, в чиито очи напираха сълзи от щастие и множество емоции.

 „За изминалото време те разбраха, че заедно с радостите от живота трябва да се учи, че е необходимо да се съобразяват с правила, ако искат да вървят към мечтите си. В СУ „Никола Войводов“ те се изградиха като личности, чиято ценностна система им обещава нови посоки и възможности за действителна реализация. Днес пред нас ще застанат 25 млади хора, който са подготвени да се изправят срещу предизвикателствата на новото и да отстояват себе си.“- с тези думи водещите на програмата приветстваха абитуриентите.

 Сърдечни поздравления към зрелостниците поднесоха директорът на средното училище – Снежанка Каменова и Галина Ганева – класен ръководител на зрелостниците.

 За последен път дванайсетокласниците изнесха знамето на СУ „Никола Войводов“ и го предадоха на наследниците си от 11. клас.

 Зрелостниците бяха подготвили прочувствени слова за Директора на своето училище и своите преподаватели. Те връчиха на директора – Снежанка Каменова, своите обещания за бъдещето, затворени в импровизирана капсула на времето, и обещаха, че ще се върнат след още 5 години, за да потвърдят, че са успели.

 Всеки един от абитуриентите получи грамота с поздравителен адрес от класния ръководител.

 След множество изненади подготвени от учителите и учениците на СУ „Никола Войводов“ - вокални изпълнения, цветя, емоционални пожелания и др., зрелостиците се сбогуваха с училищното знаме.

 Последният училищен звънец удари, 12.а клас пуснаха своите бели и сини балони в небето и си пожелаха успех на предстоящите зрелостни изпити и приятелство завинаги.

Актуални новини
Ученици от Средно училище Никола Войводов раздадоха флаери - СУ Никола Войводов - Враца

Ученици от Средно училище Никола Войводов раздадоха флаери

По случай първи юни – Ден на детето, Ден на Враца, и по повод зачестилите напоследък
Скаутите на "Никола Войводов" поемат отново по стъпките на Ботев - СУ Никола Войводов - Враца

Скаутите на "Никола Войводов" поемат отново по стъпките на Ботев

С увереност, че ще успеят да се справят с изпитанията, учениците от СУ" Н.Войводов" поемат по
Заслужено признание от РУО Враца - СУ Никола Войводов - Враца

Заслужено признание от РУО Враца

Заслужено признание от РУО Враца за положения труд от учителките и ученичката. Дея Ивова