Средно училище "Никола Войводов" - Враца
Училището близо до вас!

СУ "Никола Войводов" отбеляза патронния си празник!

СУ "Никола Войводов" отбеляза патронния си празник

 С издигане на националния флаг и с изнасяне на училищното знаме започна патронният празник на Средно училище „Никола Войводов“. Мажоретният състав тържествено откри началото на празника, който  уважиха заместник-кметът на Община Враца – Петя Долапчиева, г-н Сашко Вълков – кметски наместник жк „Дъбника“, г-жа Емилия Ангелова – кметски наместник жк „Сениче“, г-жа Галя Христова – библиотека жк „Дъбника“; директорите на детски градини „Звънче“, „Радост“, „Знаме на мира“.    

 От името на кмета на Община Враца, поздравителен адрес поднесе заместник-кметът Петя Долапчиева: В този празничен ден обръщаме поглед назад, за да чуем отново заветите на предците. Вярвам, че всеки от Вас носи в себе си искрата на знанието и просветата, завещана от онези будни българи, чиито паметни дела и днес са сред нас. Затова бъдете със своя патрон и със своето училище, превърнало се в символ на образование!

 В своето приветствено слово, директорът на училището – Снежанка Каменова, отбеляза многобройните успехи на учениците, професионализма на учителите в СУ „Никола Войводов”, както и дейностите, свързани с подобряване на материалната база на училището през тази учебна година. „С радост, самочувствие и благодарност можем да заявим, че ние – учителите, учениците и родителите от Средно училище „Никола Войводов“ успяваме да изпълним мисията си – да осъществим съвременен образователен процес, да поддържаме и дигитализираме училищната среда и да осигуряваме учители с високо професионално ниво. Училището е храм, който съграждаме и обитаваме заедно! Честит празник, училище! За много години, здраве и благополучие!“, заяви в приветствието си Снежанка Каменова.

 Поздравителни адреси бяха получени от училища, детски градини, институции, партньори на училището, както и от народни представители в 49-ото НС.

 По време на празничната програма бяха отличени най-изявените възпитаници на училището с грамоти и предметни награди. Директорът лично връчи и грамоти за високи професионални постижения на изявени учители.

 Празничната програма продължи с много песни и танци, изпълнени от възпитаниците на Средно училище „Никола Войводов“.

Актуални новини
Ученици от Средно училище Никола Войводов раздадоха флаери - СУ Никола Войводов - Враца

Ученици от Средно училище Никола Войводов раздадоха флаери

По случай първи юни – Ден на детето, Ден на Враца, и по повод зачестилите напоследък
Скаутите на "Никола Войводов" поемат отново по стъпките на Ботев - СУ Никола Войводов - Враца

Скаутите на "Никола Войводов" поемат отново по стъпките на Ботев

С увереност, че ще успеят да се справят с изпитанията, учениците от СУ" Н.Войводов" поемат по
Заслужено признание от РУО Враца - СУ Никола Войводов - Враца

Заслужено признание от РУО Враца

Заслужено признание от РУО Враца за положения труд от учителките и ученичката. Дея Ивова