Средно училище "Никола Войводов" - Враца
Училището близо до вас!

 В Средно училище „Никола Войводов” – Враца, откриха традиционния благотворителен базар за мартеници!

 В Средно училище „Никола Войводов” – Враца, откриха традиционния благотворителен базар за мартеници. Всяка година учители и ученици от средното училище в жк „Дъбника” с готовност се посвещават на различни благородни каузи, които са успешни и заради всеотдайната помощ на най- добрите партньори – родителите.

 Тази година сръчните и трудолюбиви ръце на учениците, учителите и родителите от СУ „Никола Войводов” изработиха изящните червено-бели символи на здравето и живота с  огромно желание и две каузи -  изграждането на уютен училищен кът за четене и подкрепа за Гергана Емилианова- бивша  ученичка на средното училище, която се нуждае от скъпо струваща протеза.

 Главен организатор на базара, който ще работи на 27 .02., и 28.02.  е Снежана Йорданова, начален учител в СУ „Никола Войводов”.

 Пролетно настроение, със своето литературно- музикално изпълнение, внесоха и децата от трети и четвърти клас, а седмокласничката Теодора Бановска влезе в образа на Баба Марта и зарадва всички присъстващи.

 Благотворителният базар беше открит от заместник - директора на  училището Елеонора Дончева, която пожела на всички, заедно с изработените с любов мартенички, които ще закупят да отнесат в домовете си усмивка и послание за добро и здраве.

 

 

Актуални новини
Европейския ден на езиците - СУ Никола Войводов - Враца

Европейския ден на езиците

Днес, 26.09.2023 г., учители по английски език, заедно с ученици от СУ „Никола Войводов”
Ден на Независимостта на България - СУ Никола Войводов - Враца

Ден на Независимостта на България

Ученици от VIII и III класове, заедно със свои учители,  участваха в тържеството по случай
Проект Образование за утрешния ден 2023 - СУ Никола Войводов - Враца

Проект Образование за утрешния ден 2023

През  учебната 2023 завърши обучението на две групи: "Дигитални създатели и разработка на игри" и "Знам